2. Sınıf Matematik Ders Kitabı (MEB)

2. Sınıf Matematik Ders Kitabı (MEB)

Sitemizde Milli Eğitim Bakanlığının ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdiği Matematik ders kitaplarını ekledik. Her Eğitim-Öğretim yılının başında öğrencilerimiz için ders kitapları ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Dağıtılan ders kitapları okullarımızda aktif olarak kullanılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı 2. Sınıflar düzeyinde ders kitabı ile birlikte çalışma kitabı da öğrencilerimize vermektedir. Kitabın birinin içeriği ders konularının işlenmesi amacıyla oluşturulmuştur. Çalışma kitabı ise soru çözümü ve ödev olarak kullanılabilecek düzeyde hazırlanmıştır.

Öğretmenlerimiz için oldukça kolaylık sağlayan ders kitaplarının akıllı tahtada kullanımı noktasında sıkıntı yaşanmaktadır. Bu sıkıntının giderilmesi için ders kitaplarının pdf halini sitemize ekledik. Öğretmenlerimiz bu pdfleri indirerek akıllı tahta üzerinden ders kitaplarını kolayca açabilmektedir. Fatih Kalem veya Epicpen uygulaması ile pdf üzerinden çizim yapılarak dersler kolay bir şekilde işlenebilmektedir.

2022 – 2023 eğitim – öğretim yılında MEB tarafından 2. sınıf matematik kitabı olarak seçilen MEB Yayınları kitapları PDF olarak aşağıdan indirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.