6. Sınıf Çember (Konu Tekrar Testi) Test 3

6. Sınıf Çember (Konu Tekrar Testi) Test 3

Sitemizde Çember konusuna ait iki yaprak testimizi paylaştık. Bugün ise Çember konu tekrar testini sitemize ekledik. Daha önceki yazılarımızda Çember konusunun temel oluşturma noktasında oldukça önemli olduğunu belirtmiştik. Bu yüzden öğrencilerimizin üzerinde en çok durması gereken konulardan biri şüphesiz Çember konusudur. 7. Sınıf düzeyinde oldukça yoğunlaşacak olan Çember konusu için temelin sağlam olması gerekmektedir.

Bunun içinse ilk olarak öğrencilerimizin konuyu iyi kavraması gerekmektedir. Daha sonra kazanım kavrama testleri çözülmelidir. Konu eksiklikleri belirlenerek tamamlanmalıdır. Son aşamada ise beceri temelli sorular çözülmelidir. Aşama doğru bir şekilde kurulduğu zaman ilerleme daha hızlı olacaktır.

Öğrencilerimizin test ihtiyaçlarını tamamlama noktasında bugün Çember Konu Tekrar Testini sitemizde paylaştık. İrrasyonel Yayınlarının hazırlamış olduğu bu harika testi tüm öğrencilerimizin çözmesi gerekmektedir. Test çözüldükten sonra yanlış yapılan sorular öğretmenlerimize sorulmalıdır.

Testin içeriğine aşağıdan ulaşarak çözebilirsiniz.

Cevap Anahtarı
SoruCevap
1D
2C
3C
4B
5D
6B
7A
8D
9C
10A
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.