5. Sınıf Örüntüler Test 2

5. Sınıf Örüntüler Test 2

Örüntüler en temel kazanımlardan biri olarak 5. Sınıflarda işlenmektedir. Öğrencilerimiz temelini almış olarak ortaokulda örüntüleri görmektedirler. Her anlamda alt kazanımların doğru bir şekilde yerleştirilmesi için örüntüler oldukça önemlidir.

Okulda konular tamamlanıp işlendikten sonra ilk aşama konunun kavranma durumunun ölçülmesidir. Bunun için öğrencilerimize kazanım kavrama ve yaprak testleri öneriyoruz. Kazanım testleri öğrencilerimiz çözdükten sonra eksik olduğu kısımları tespit etmelidirler. Eksik olan kısımlar belirlendikten sonra öğretmenlerimizin desteği ile konu tekrar edilmelidir. Bu aşamada Youtube üzerinden ders videolarından da yararlanılabilir.

Yaprak test için harika bir kaynak hazırlayan İrrasyonel Yayınlarının Örüntüler konusuna ait testini paylaşıyoruz. Hem yeni nesil hemde kazanım ölçekli yayınları ile öğrencilerimize katkı sağlayan İrrasyonel Yayınlarını, tüm öğrencilerimize öneriyoruz. Aşağıdan Örüntüler testini öğrencilerimiz çözerek konu hakimiyetlerini ölçeklendirebilirler.

Cevap Anahtarı
SoruCevap
1C
2A
3B
4D
5C
6B
7A
8C
9B
10C
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.