5. Sınıf Milyonlar Test 1

5. Sınıf Milyonlar Test 1

5. Sınıf öğrencilerimiz ilk konu olarak 6,7,8 ve 9 basamaklı sayıları okuma ve yazma kazanımını öğreniyorlar. Normalde öğrencilerimiz bu konunun alt yapısını 4. Sınıftan itibaren almaktadır. Ortaokula gelen öğrencilerimiz basamak kavramlarını okuma ve yazma kazanımlarını öğrenmektedir. Daha sonraki aşamada ise dört işlemlere geçerek bu kazanımları orada uygulamaktadır.

Her zaman belirttiğimiz gibi ilk aşamanın konu tamamlandıktan sonra kazanım testleri çözülmelidir. Kazanım kavrama testleri ve yaprak testler çözülerek, eksiklikler daha kolay tespit edilmektedir. Öğrencilerimizin eksiklikleri belirlendikten sonra öğretmenlerimizin desteği ile tamamlanmalıdır. Youtube üzerinden ders videoları da izlenerek konu tekrar edilebilir.

Bir diğer aşamada ise beceri temelli sorulara geçiş yapılmalıdır. Yaprak test noktasında öğrencilerimizi destekleyen irrasyonel yayınlarının milyonlar testini sizler için paylaştık. Hem yayınları hemde testleri ile oldukça kaliteli olan irrasyonel yayınları mutlaka tavsiye ederim.

Cevap Anahtarı
SoruCevap
1D
2B
3D
4B
5A
6C
7B
8C
9A
10C
YORUMLAR

  1. Selim dedi ki:

    Cevap anahtarı istiyorum

    1. User Avatar copurhoca dedi ki:

      Sayfanın alt kısmında cevap anahtarı bulunmaktadır.